Ha még mindig bizonytalan van a kutya táp választása kapcsán és a hatalmas termékválaszték miatt nem tudsz dönteni, mondunk néhány okot, amiért szerintünk érdemes a Happy&Fit Natural tápjai közül választanod.

Német minőségű kutya táp

A Happy&Fit tápok gondosan megválogatott alapanyagait és szigorú minőségellenőrzési folyamatait, kiváló szakembereinek köszönhetően, a német Bosch vállalat garantálja.

Kiváló ár-érték arány

Célul tűztük ki, hogy minden négylábú társunknak elérhető áron, jó minőségű tápot biztosítunk tálkájába minden nap.

Ízletes összetevők

Kiváló minőségű, friss vagy dehidratált húsok, mint például bárány, marha, hal illetve igazán különleges összetevők, mint a sütőtök, kék áfonya, aloe vera, gyógynövények teszik igazán ízletessé a tápokat, konzerveket.

Nem kérünk szóját, tartósítószereket és ízfokozókat!

Ugyanúgy, ahogyan a humán táplálkozás során odafigyelünk arra, hogy szója, tartósítószer és ízfokozóktól mentes ételeket választunk magunk és gyermekeink számára, odafigyelünk arra, hogy négylábú barátaink tápja is mentes legyen ezektől az anyagoktól.

Speciális igények

Legyen szó kölyök vagy felnőtt kutyáról, válogatósról vagy nagy testűről, mi minden esetben megoldást nyújtunk Kedvence táplálásához! Biztosan megtalálja az optimális tápot kínálatunkban.

Hasznosnak találtad cikkünket? Akkor olvasd el ezt is:

Tévhitek a csirkeallergiáról

Kutyák védőoltásai