Beszámoló a Restart CACIB kutyakiállításról

A kutya kiállítás amit minden tenyésztő nagyon várt már. A HAPPY&FIT csapata ismét Komáromban!

Rengeteg hazai és külföldi kiállító, tenyésztő, kutyás sporttársunk várta már az idei első, nemzetközi kutyakiállítást, amire végre sor kerülhetett a komáromi Monostori erődben, június 3-4-5-én.
Óriási öröm volt számunkra is, hogy hosszú hónapok után ismét találkozhattunk a kutyás világ legjobbjaival.

A pandémia kapcsán Restart CACIB-nak elnevezett rendezvényen több, mint háromezer kiállított kutyát és gazdáit látta vendégül hagyományosan kiváló színvonalú rendezvényen a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége.
Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, az amúgy gyakori esős-szeles napok elkerülték a rendezvényt, kifejezetten szép, kora nyári napokkal ajándékozva meg az idelátogató tenyésztőket, látogatókat és a standosokat.

A kiállításon 1400 nevezett kutya vett részt a pénteki napon. Szombaton több klubkiállítást is tartottak, de a megszokott nevezési létszám és nézőközönség elmarad az átlagostól.
Az Alpha-Vet Kft. is részt vett HAPPY&FIT standjával ezen a hazai léptékben igen jelentős, nyitó rendezvényen.
Rendkívül kedvező akciókkal vártuk meglévő és leendő tenyésztő partnereinket, a standunknál folyamatos szaktanácsadással segítettük őket a tájékozódásban, választásban. Nagy öröm számunkra, hogy a HAPPY&FIT Professional és Professional Plus német minőségű termékeit egyre több tenyésztő választja a legjobb eredmények eléréséhez.

További sikeres kiállítói munkát kívánunk!