HAPPY&FIT – A MEOESZ ajánlásával

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az évek óta tartó szakmai együttműködésünket idén egy közös logóval is fémjelezhetjük. A MEOESZ (Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége), mint az FCI (Fédération Cynologique Internationale/Nemzetközi Kinológiai Szövetség) tagszervezete, 1899. évi megalakulása óta képviseli a magyar kutyatartókat, tenyésztőket, kiállítókat és vált világhírű szervezetté.

A szövetség Korózs András elnök vezetésével biztosítja a Magyarországon született kutyák törzskönyvi regisztrációját, mindemellett számos tevékenységet folytat annak érdekében, hogy a felelős kutyatartást népszerűsítse, magas szintű kutyakiállításokat rendezzen és a magyar kinológiai kultúráért tegyen és azt megfelelő szinten képviselje.

Mindannyiunk büszkesége lehet, hogy 2018-ben a magyar kormány hungarikumként tartja számon a kilenc magyar kutyafajtát és nemzetstratégiai céllá emelte azok minél szélesebb körű hazai és nemzetközi szintű népszerűsítését.

Nemes kutyafajtáink hírnevének külföldi öregbítésében nagy segítség hazánknak dr. Jakkel Tamás személye, akit elnökévé választott a Nemzetközi Kinológiai Szövetség (FCI).

A szakmai együttműködés „hozzávalói”

A HAPPY&FIT filozófiája, hogy négylábú családtagjaink tálkájába csak kiváló minőségű összetevőkből készült eledel kerülhet. Termékeinkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a kutyás sporttársak, hobbi állattartók minél hosszabb időt tölthessenek el Kedvenceikkel egészségesen, boldog pillanatokat szerezve egymásnak.

Aki hosszú ideje foglalkozik már kutyatenyésztéssel, munkakutyázással vagy tapasztalta már milyen egy győztes kutyával nemzetközi ringben állni, biztosan tudja, hogy nem egyszerű feladat – még egy jó vérvonalból származó kutyából sem – a legjobb teljesítményt kihozni. Teljesen más célokkal rendelkezik egy tenyésztéssel foglalkozó szakember, más kihívások vezérlik azokat, akik versenyekre járnak kutyáikkal, és a munkakutyás vonalon dolgozó szakemberek is más célrendszereket állítanak fel kutyáikkal szemben. Egy közös jellemző azonban mégis akad a három táborban, ez pedig nem más, mint a tökéletes eredményre való törekvés. Legyen szó egy új alom létrehozásáról, munkakutyázásról, vagy egy minden porcikájában kiállításra termett kutya felkészítéséről, fontos, hogy természetes úton, a lehető legjobb eredményt érjék el.

Ha létezne recept a sikeres tenyésztésre vagy a kiállítási címek elnyerésére, a táplálás biztosan az első „hozzávalók” között szerepelne, hiszen a helyes táplálás mind a tenyésztésben, mind a kiállítási létben kiemelkedő jelentőséggel bír.

A Happy&Fit német minőségű eledelei maximális támogatást nyújthatnak az optimális táplálás biztosításában. 4 különböző terméksorral és 32 különböző száraztáppal és konzervvel állunk rendelkezésre.

Sikeres tenyésztői munkát, eredményekben gazdag kiállításokat, munkaversenyeket kívánunk sporttársainknak, valamint minden magyar kutyatulajdonosnak örömteli perceket szeretett kisállatával!

happyandfit-a-meoesz-ajanlasaval

www.kennelclub.hu

www.happyandfit.eu