Happy&Fit, a német minőségű kutyatáp

Tudtad? A Happy&Fit tápok gondosan megválogatott alapanyagait és szigorú minőségellenőrzési folyamatait, kiváló szakembereinek köszönhetően, a német Bosch vállalat garantálja.  

„Made in Germany”

Ha Happy&Fit tápot választasz Kedvencednek, akkor a NÉMET MINŐSÉGET választod.

A „Made in Germany” felirat egy olyan terméket garantál Kedvencednek,  amely minden olyan esszenciális tápanyagot tartalmaz, amire a fejlődéséhez és egészégének megőrzéséhez szüksége van, ráadásul mindezt kedvező áron.

A kiváló csomagolásnak köszönhetően négylábú barátodnak mindig friss és kiváló minőségű terméket garantálhatunk.

Tudás és tapasztalat

Több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásban működik a Bosch vállalat, amelynek központja Blaufelden-Wiesenbachban található. Ez a tradícionális, kiváló minőségű gyártás központja.

Azért választottuk a Boscht a Happy&Fit tápok legyártására, mert a szakértő hozzáállás és professzionális gyártósor mellett, vállalati filozófiájuk központjában a kutyák jólléte áll. Minden alapanyagot úgy választanak ki, hogy az megfeleljen a kutyák egészséges táplálkozásának.

Magasan képzett szakértőkkel dolgozunk együtt a legmodernebb biztonsági sztenderekkel.

Német technológia, német ellenőrzés

A receptúrákat és minden folyamatot, ami a tápok előállításához kapcsolódik, az alapanyagok kiválasztásától kezdve, a tápszemek csomagba töltésén át a szállításig, mindent olyan minőségi ellenőrzésnek vetik alá, amelyek a humán ételek ellenőrzési színvonalával egyenértékű. (HACCP, IFS, Food Check).