Ilyen keveset kell csak?

szobatisztatasag
Igen, keveset kell adni és nem, nem fog éhen halni a kutya! Jó minőség = jó beltartalom = jól hasznosuló tápanyagok = optimális felhasználás = kevés széklet. Aki azt gondolja, hogy a gondoskodás kifejezésének legjobb módja az, ha minél púposabbra tömi Kedvence etetőtálját napi kétszer, az nagyon téved! A Happy&Fit tápok összetételét, alapanyagait..

Jó minőség = jó beltartalom = jól hasznosuló tápanyagok = optimális felhasználás = kevés széklet
Aki azt gondolja, hogy a gondoskodás kifejezésének legjobb módja az, ha minél púposabbra tömi Kedvence etetőtálját napi kétszer, az nagyon téved!

A Happy&Fit tápok összetételét, alapanyagait olyan szakértők fejlesztették ki, akik pontosan tudják, hogy felnőtt vagy kölyök, érzékeny, vagy nagyobb aktivitású kutyának milyen napi etetési mennyiségre van szüksége.

Legyen szó csivaváról (mini testű kutya), vagy dán dogról (óriás testű kutya), minden fajtánál az a cél, hogy a testméretének, súlyának, aktivátásának megfelelő mennyiségű tápmennyiséget kapja. Nem kell tehát megijedni a „kevésnek tűnő” napi etetési mennyiségeken, mert biztos lehet abban, hogy kutyája testsúlyának és korának az optimális energiát és tápanyagokat biztosít. Ettől eltérni akkor érdemes, ha a kutya aktivitása az átlagostól eltérő. Azaz többet, vagy kevesebbet mozog az átlagnál, vagy téli időszakban kertben tartott kutyáknál.
Image

KIPRÓBÁLTÁK ÉS BEVÁLT

Csatlakozz hozzánk és kövess minket!

map icon  Központi címünk: 1194, Budapest, Hofherr Albert utca 38-40. (A parkolás Ingyenes!)
nyitas icon  H-P: 8-20; SZ:8-14 óráig
telefon icon  Vevőszolgálatunk: 06-1/348-3000 (H-P: 8-17 óráig)
level icon  info@happyandfit.eu
© 2021 www.happyandfit.eu Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság.