Kiváló minőségű,
értékes
alapanyagok

Ízletes húsokkal

ÁLLATI EREDETŰ
Fehérje első helyen

A kutyák ősei ragadozók. Éppen ezért a bevihető táplálékforrások közül, a kutyáknak húsra, azaz állati eredetű fehérjére van szükségük legnagyobb mennyiségben.

Minden Happy&Fit Professional táp ELSŐ SZÁMÚ összetevője állati eredetű fehérje forrás. Ez azért nagyon fontos, mert jogszabályi előírás szerint első helyen kell szerepeltetni az összetevők közül azt, amelyből a legtöbb található a termékben. Így elmondható, hogy a Professional terméksor bármelyik tápját is választja kutyájának, biztosan értékes, állati eredetű fehérjeforrással gazdagított terméket ad neki.

A friss baromfi, szárnyas, disznó, marhahús és hal azok az állati eredetű fehérje források, amelyek megtalálhatóak a Happy&Fit Professional különböző tápjaiban.

Gabonák, zöldségek & értékes halolaj

Speciális gyógynövények, vitaminok

Yucca

A yucca méregtelenítő hatású, elősegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását, javítja az emésztést, erősíti
és szabályozza a kiválasztási folyamatokat és csökkenti a bélsár szagát. Yucca fogyasztásával növekedhet a szervezet ellenállóképessége.

Almarost
(szárított almatörköly)

Az almarost kedvező hatást gyakorol a bélflórára oly módon, hogy segíti a jó baktériumok szaporodását a bélrendszerben, ezáltal a kórokozó baktériumok száma csökken.

Gyógynövények

A természet számos lehetőséget biztosít
egészségünk, jó közérzetünk fenntartására,
csak élnünk kell a lehetőségekkel. Kedvenceink egészségmegőrzése ugyanúgy fontos számunkra, ezért a Happy&Fit tápok receptúrájának kialakításánál erre is figyeltünk. A gyógynövények hatóanyagai nem okoznak mellékhatásokat és a szervezet maximálisan fel tudja használni azokat.

Antioxidánsok

Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, és így az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése. Az antioxidánsok egy része csak növényi táplálékkal kerülhet be a szervezetbe (vitaminok, flavonoidok). Közismert antioxidánsok az A-, és az E-vitamin, melyek megtalálhatóak a Happy&Fit tápokban!

Vitaminok,
nyomelemek

a Happy&Fit tápok mindegyike
olyan vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek a kutyák szervezete számára nélkülözhetetlenek. Ilyen az A-, D3-, és E-vitamin, nyomelemek esetén pedig a réz, cink, jód és szelén. Többségük kiváló immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik és antioxidáns hatásuk révén jótékony hatással bírnak a kutyák szervezetére.

Speciális gyógynövények, vitaminok

Almarost (szárított almatörköly)

Az almarost kedvező hatást gyakorol
a bélflórára oly módon, hogy segíti
a jó baktériumok szaporodását a
bélrendszerben, ezáltal a kórokozó
baktériumok száma csökken.

Gyógynövények

A természet számos lehetőséget biztosít
egészségünk, jó közérzetünk fenntartására,
csak élnünk kell a lehetőségekkel. Kedvenceink
egészségmegőrzése ugyanúgy fontos számunkra,
ezért a Happy&Fit tápok receptúrájának
kialakításánál erre is figyeltünk. A gyógynövények
hatóanyagai nem okoznak mellékhatásokat és a
szervezet maximálisan fel tudja használni azokat.

Yucca

A yucca méregtelenítő hatású, elősegíti
a szükséges tápanyagok tökéletes
felszívódását, javítja az emésztést, erősíti
és szabályozza a kiválasztási folyamatokat
és csökkenti a bélsár szagát. Yucca
fogyasztásával növekedhet a szervezet
ellenállóképessége.

Antioxidánsok

Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, és
így az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése. Az antioxidánsok egy része csak növényi táplálékkal kerülhet be a szervezetbe (vitaminok, flavonoidok). Közismert antioxidánsok az A-, és az
E-vitamin, melyek megtalálhatóak a Happy&Fit tápokban!

Vitaminok, nyomelemek

A Happy&Fit tápok mindegyike olyan vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek a kutyák szervezete számára nélkülözhetetlenek. Ilyen az A-, D3-, és E-vitamin, nyomelemek esetén pedig a réz, cink, jód és szelén. Többségük kiváló immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik és antioxidáns hatásuk révén jótékony hatással bírnak a kutyák szervezetére.