Natural system

Almarost (szárított almatörköly)

Image
Az almarost kedvező hatást gyakorol a bélcsatornabeli immunrendszer és a nyirokszerv működésére. Az almarost fermentálható rostja a kórokozó baktériumok kiszorítására irányuló négyes védelmi rendszer védekezését is segíti.

Gyógynövények

Image
A természet számos lehetőséget biztosít egészségünk, jó közérzetünk fenntartására, csak élnünk kell a lehetőségekkel. Kedvenceink egészségmegőrzése ugyanúgy fontos számunkra, ezért a tápok receptúrájának kialakításánál erre is figyeltünk. A gyógynövények hatóanyagai nem okoznak mellékhatásokat és a szervezet maximálisan fel tudja használni azokat.

Yucca

Image
A Yucca méregtelenítő hatású, elősegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását, javítja az emésztést, erősíti és szabályozza a kiválasztási folyamatokat. Yucca fogyasztásával növekedhet a szervezet ellenállóképessége.

Antioxidánsok

Image
Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, végül az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése. Az antioxidánsok egy része csak növényi táplálékkal kerülhet be a szervezetbe (vitaminok, flavonoidok). Közismert antioxidánsok az A-,és az E-vitamin, melyek megtalálhatóak a tápokban!

Vitaminok nyomelemek

Image
A tápok mindegyike olyan vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek akutyák szervezete számára nélkülözhetetlenek. Ilyen az A-, D3-, és E-vitamin, nyomelemek esetén pedig a réz, cink, jód és szelén. Többségük kiváló immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik és antioxid-áns hatásuk révén jótékony hatással bírnak a kutyák szervezetére.
Image
Image

KIPRÓBÁLTÁK ÉS BEVÁLT

Csatlakozz hozzánk és kövess minket!

map icon  Központi címünk: 1194, Budapest, Hofherr Albert utca 38-40. (A parkolás Ingyenes!)
nyitas icon  H-P: 8-20; SZ:8-14 óráig
telefon icon  Vevőszolgálatunk: 06-1/348-3000 (H-P: 8-17 óráig)
level icon  info@happyandfit.eu
© 2021 www.happyandfit.eu Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság.