Rólunk

Filozófiánk

A Happy&Fit állatorvosokból és táplálkozási szakértőkből álló csapatánál úgy gondoljuk, hogy ha rajtunk múlik, négylábú családtagod tálkájába csakis kiváló minőségű összetevőkből készült eledel kerülhet. Éppen ezért a  Happy&Fit Professional Plus terméksor fejlesztésénél arra törekedtünk, hogy értékes tápanyagokban gazdag, ízletes összetevőjű tápokat biztosítsunk Kedvenced. A Happy&Fit termékek kiváló minőségéről és az alapanyagok kontrollált beszerzéséről német szakemberek gondoskodnak

Ízletes falatok kutyáknak

A kutyák ősei ragadozók. Éppen ezért a bevihető táplálékforrások közül, a kutyáknak húsra, azaz állati eredetű fehérjére van szükségük legnagyobb mennyiségben. A tápokban található fehérjék friss vagy dehidratált húsokat is tartalmaznak, mellyel igazán ínycsiklandozóvá válik minden falat. Sok kutyatulajdonos küzd manapság azzal a problémával, hogy Kedvencénél allergiás tüneteket észlel, amely esetenként táplálékallergiára vezethető vissza. Legyen szó érzékeny emésztésű, táplálék érzékeny kölyökkutyákról vagy felnőtt kutyákról, mi minden problémára megoldást nyújtunk a speciálisan kifejlesztett gluténmentes Professional Plus terméksorral. Ugyanígy a Superior terméksor, amely hipoallergén és gabonamentes receptúrákkal készült.

MENTES övezet!

Ugyanúgy, ahogyan a humán táplálkozás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szója, tartósítószer és ízfokozóktól mentes ételeket választunk magunk és gyermekeink számára, ugyanígy fontos,  hogy négylábú barátaink tápja is mentes legyen ezektől az anyagoktól.

Speciális Herbal mix

A Special Herb Mix a gyógynövények egy olyan kombinációját tartalmazza, amelyek a kutyák mindennapi táplálkozásában, immunerősítésében fontosak ahhoz, hogy közérzetük kiváló legyen. A gyógynövények hatása és szerepe a humán táplálkozásban már ismert. Ki ne ismerné a csalán, a kamillavirág a cickafark gyógynövényeket? Felsorolni is sok számos gyógyhatásaikat. Kutyáink mindennapi táplálkozásában és fejlődésében a betegségek megelőzésében van igazán jelentőségük.

Német minőség minden falatban

A Happy&Fit tápokat Európa legnagyobb és egyik legprofesszionálisabb száraz állateledel gyárában gyártják. A szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat kiváló német szakemberek végzik. A német minőség és szakértelem garantálja kutyád a jó ár-érték arányú terméket, minden létfontosságú alapanyaggal. Magasan képzett szakértőink a legmodernebb biztonsági előírásokkal dolgoznak.

Állati eredetű fehérje az első helyen

Német minőség és modern gyártástechnológia

Kiváló minőségű, értékes alapanyagok

Minőségi kontroll

Speciális Herbal mix

MENTES övezet!

Tekintsd meg termékeinket, amelyek közül biztosan találsz kedvencednek megfelelőt