Rólunk

Happy&Fit – több, mint 5 éve a Kedvencek szolgálatában

A HAPPY&FIT első termékeit 2016-ban vezettük be Magyarországon, amelyek töretlen sikert arattak a Kedvencek körében. A Natural terméksor azóta további 3 terméksorral, száraz és konzerv eledelekkel egyaránt bővült. 2018-ban újabb száraztáp terméksort vezettünk be Professional Plus néven, melyben már az igazán érzékeny emésztésű kedvencekre is kiemelt figyelmet fordítottunk. E termékek különlegessége, hogy többségük Sensitive, azaz csirkefehérje mentesen készülnek és nem tartalmaznak glutén tartalmú gabonákat sem. Büszkeségünk, hogy mára több, mint 400 állateledel-szaküzletben találhatóak meg termékeink.

Happy&Fit – Német minőség minden falatban

Tápjainkat Európa legnagyobb és egyik legprofesszionálisabb száraz állateledel gyárában gyártják. A német minőség és szakértelem garantálja, hogy az Ön Kedvence is a legfinomabb falatokhoz juthasson hozzá nap, mint nap.

Filozófiánk

A Happy&Fit állatorvosokból és táplálkozási szakértőkből álló csapatánál úgy gondoljuk, hogy ha rajtunk múlik, négylábú családtagja tálkájába csakis kiváló minőségű összetevőkből készült eledel kerülhet. Éppen ezért a  Happy&Fit Professional Plus terméksor fejlesztésénél arra törekedtünk, hogy értékes tápanyagokban gazdag, ízletes összetevőjű tápokat biztosítsunk Kedvencének. A Happy&Fit termékek kiváló minőségéről és az alapanyagok kontrollált beszerzéséről német szakemberek gondoskodnak

Ízletes falatok kutyáknak

A tápokban található fehérjék friss vagy dehidratált húsokat is tartalmaznak, mellyel igazán ínycsiklandozóvá válik minden falat. Sok kutyatulajdonos küzd manapság azzal a problémával, hogy Kedvencénél allergiás tüneteket észlel, amely esetenként táplálékallergiára vezethető vissza. Legyen szó érzékeny emésztésű, táplálék érzékeny kölyökkutyákról vagy felnőtt kutyákról, mi minden problémára megoldást nyújtunk a speciálisan kifejlesztett Professional Plus terméksorral, melyben több termék is kifejezetten számukra készült. Ugyanígy a Superior terméksor, amely hipoallergén és gabomanetes receptúrákkal készült.

MENTES övezet!

Rendkívül fontos követelmény számunkra, hogy négylábú barátaink csak olyan eledelt kapjanak, amelyek receptúrái mentesek a mesterséges ízfokozóktól, búza gluténtől, szójától és tartósítószerektől.

Professzionális táplálás tenyésztőknek, sportkutyásoknak és kutyakiállításra járóknak

Aki hosszú ideje foglalkozik már kutyatenyésztéssel, munkakutyázással vagy tapasztalta már milyen egy győztes kutyával nemzetközi ringben állni, biztosan tudja, hogy nem egyszerű feladat – még egy jó vérvonalból származó kutyából sem – a legjobb teljesítményt kihozni. Teljesen más célokkal rendelkezik egy tenyésztéssel foglalkozó szakember, más kihívások vezérlik azokat, akik versenyekre járnak kutyáikkal, és a munkakutyás vonalon dolgozó szakemberek is más célrendszereket állítanak fel kutyáikkal szemben. Egy közös jellemző azonban mégis akad a három táborban: ez pedig nem más, mint a tökéletes eredményre való törekvés. Legyen szó egy új alom létrehozásáról, munkakutyázásról, vagy egy minden porcikájában kiállításra termett kutya felkészítéséről, fontos, hogy természetes úton, a lehető legjobb eredményt érjék el. Ebben segít Önnek a Happy&Fit Professional terméksor. Ha létezne recept a sikeres tenyésztésre vagy a kiállítási címek elnyerésére, a táplálás biztosan az első „hozzávalók” között szerepelne, hiszen a helyes táplálás mind a tenyésztésben, mind a kiállítási létben kiemelkedő jelentőséggel bír.

A Happy&Fit Professional tápsorral megoldást kínálunk kutyái teljesítményének maximális eléréséhez.