Image

Tévhitek a csirkeallergiáról

 

1. Tévhit, hogy a csirke a leggyakoribb táplálék eredetű allergén. Felmérések szerint a bőrgyógyászati betegségben szenvedő kutyák közül csak minden 100. beteg panaszait okozza eleség allergia. A bizonyítottan allergiában...

Image

HAPPY&FIT - A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége ajánlásával

 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az évek óta tartó szakmai együttműködésünket idén egy közös logóval is fémjelezhetjük.  A MEOESZ, mint az...

Image

Szobatisztaságra nevelés

Bár „használati utasítást” nem kapunk négylábú új társunkhoz, vannak aranyszabályok, amelyekkel jobb tisztában lenni és leginkább „szobatisztának lenni”. :-) Mikortól érdemes? Akkor kell elkezdeni a szobatisztaságra szokatást, amikor a kiskutya 8-12 hetes. Melyek a kezdőlépések? Jelölj ki egy helyet, ahol el szabad végeznie a dolgát. Ez jellemzően a házon kívül..
Image

Mire lesz szükséged?

Melyek azok az eszközök, amelyekre biztosan szükséged lesz? Etető és itatótál, testméretnek megfelelő póráz, gumi játékok, labdák, testméretéhez illeszkedő fekhely. Lakásban tartott kölykök esetén illetve a beszoktatási időszakban alom tál, alommal, felmosórongy, felmosó vödör. :-) Kertben tartott kölyökkutyáknál ne feledkezzünk meg..
Image

Állatorvos választása

Válasszon Kedvencének állatorvost, akihez félévente, vagy évente elviszi a szükséges oltások beadására illetve felmerülő problémák esetén. Az állatorvos telefonszámát tartsa gyorsan elérhető helyen, hogy ha baj történik, azonnal segítségért tudjon hozzá fordulni.


Image

Garázs veszély

A garázs egy kölyök, vagy akár felnőtt kutya számára is, rengeteg veszélyt rejthet. Ne hagyjuk nyitva ajtaját, mert a kíváncsi ebek könnyen besurranhatnak és leránthatnak valami nehezet a polcokról, vagy belenyalhatnak mérgező anyagokba. Őszi-téli időszakban gyakran okoz komoly problémákat a fagyálló folyadék szabadon hagyása..
Image

Pakold el a cipőidet!

Ha szeretnéd újonnan megvásárolt, kedvenc lábbelijeidet sokáig hordani, akkor jobb, ha cipős szekrényben tárolod azokat. A kölyökkutyák szeretnek minden mozdítható és nem mozdítható tárgyat is megrágni.
Image

Játékok

Olyan játékokat adjon kutyájának, amelyek számára készültek. Az a játék, amely könnyen darabokra hullik nem megfelelő számára, mert lenyelheti és ha a gyomrába jut, csak drága műtéttel távolítható el, amely szenvedést okoz..
Image

Allergén ételek

Ne adjunk és ne is hagyjunk a konyhapulton, vagy hozzáférhető helyen diót, mogyorót, csokoládét, szőlőt, hagymát, mazsolát, kávét vagy ilyen tartalmú ételeket, mert ezek mérgezőek számukra.
Image

Felelősséggel tartozol érte

A kutyatartás felelősséggel jár. Sokan sajnos nem is gondolnakbele abba, hogy egy négylábú kedvenc tartása és egész életén át tartó gondozása mennyi türelmet, energiát és anyagiakat emészt fel. A sok gondoskodásért..
Image

Árva kutyusok támogatása

Ha szeretnéd újonnan megvásárolt, kedvenc lábbelijeidet sokáig hordani, akkor jobb, ha cipős szekrényben tárolod azokat. A kölyökkutyák szeretnek minden mozdítható és nem mozdítható tárgyat is megrágni.
Image

Kutyák védőoltásai

2 hetes kor : Féreghajtó, 4 hetes kor : Féreghajtó, 6-8 hetes kor : Parvovirus elleni oltás + Féreghajtó, 8-9 hetes kor : Kombinált oltás+ Féreghajtó, 10-12 hetes kor : Kombinált oltás + Féreghajtó, 3 hónapos kor: Veszettség elleni..
Image

KIPRÓBÁLTÁK ÉS BEVÁLT

Csatlakozz hozzánk és kövess minket!

map icon  Központi címünk: 1194, Budapest, Hofherr Albert utca 38-40. (A parkolás Ingyenes!)
nyitas icon  H-P: 8-20; SZ:8-14 óráig
telefon icon  Vevőszolgálatunk: 06-1/348-3000 (H-P: 8-17 óráig)
level icon  info@happyandfit.eu
© 2021 www.happyandfit.eu Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság.